Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ασκληπιείου του Δήμου Επιδαύρου

Αντιπρόεδρος

Σας καλωσορίζω με την σειρά μου στην νέα ιστοσελίδα του ΤΟπικού ΣΥμβουλίου Νέων Δήμου Ασκληπιείου, η οποία δημιουργήθηκε με στόχο την άμεση επαφή  των νέων του Δήμου με τους εκπροσώπους τους στο Συμβούλιο. Βασική επιδίωξη μας είναι η μεταφορά των ανησυχιών, των προβληματισμών καθώς και των αιτημάτων της δυναμικής νεολαίας του Δήμου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ασκληπιείου.

Η παρουσία μας αποτελεί και παρουσία του κάθε νέου δημότη ξεχωριστά. Γι αυτό το λόγο η ύπαρξη του ίδιου του Συμβουλίου ως θεσμού αποτελεί αμφίδρομη προϋπόθεση τόσο του εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου όσο και του κάθε νέου ηλικίας 15-28.΄Ετσι, μετά την δημιουργία του γραφείου νέων του Δήμου μας, η ιστοσελίδα αυτή θα αποτελέσει μία ακόμη πιο άμεση και ενεργή συμμετοχή του κάθε νέου ξεχωριστά.

Επιθυμία μας είναι η όχι μόνο μία απλή παρακολούθηση των πληροφοριών που αναρτώνται στον ιστότοπο αυτό αλλά και ο σχολιασμός τους. Ελπίζουμε να είστε αρωγοί και σε αυτό μας το βήμα, που μέσω της αποδοχής ή και της αμφισβήτησης των προτάσεων μας θα οδηγήσουν στην καλύτερη λήψη αποφάσεων για όλους.

Φιλικά,

Ο Αντιπρόεδρος

Δημήτριος Στεφάνου

 

 Μπορείτε να επικοινωνήτε μαζί μου στο email jimstefanoy@yahoo.gr 

Στην συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε και τις τοποθετήσεις μου που θα αναρτώ σε τακτά χρονικά διστήματα.