Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ασκληπιείου του Δήμου Επιδαύρου

Η Σ.Ε.Κ. Επιδαύρου τυροκόμησε.

Στον Άγιο Δημήτριο του Δήμου Επιδαύρου στις 11/05/2015 στην Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης οι σπουδαστές της ειδικότητας Τεχνίτης Γαλακτοκομίας - Τυροκομίας τυροκόμησαν με αποτέλεσμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της σχολής να μαζευτούν όλοι οι σπουδαστές και να δοκιμάσουν της νοστιμιές των σπουδαστών της τυροκομίας.

Στην σχολή αξίζει να σημειωθεί ότι παρευρέθηκε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιάννης Γαληνός ενώ τον δικό του χαιρετισμό έστειλε ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Κωστας Γκάτζιος ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγο υγείας  το παρών έδωσε και το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας ενώ ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου  κ. Αθανάσιος Τριμπόνιας ήταν εκεί.

Να αναφέρουμε ότι ανάμεσα στους σπουδαστές είναι τρία ενεργά μέλη του ΤΟ.ΣΥ.Ν. ο Πρόεδρος Γιάννης Παρασκευόπουλος ο Ταμίας Θανάσης Οικονόμου και το μέλος Δήμητρα Καραφωτιά όπως και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ασκληπιείου κ. Παναγιώτης Καψάλης.

Συγχαρητήρια στους καθηγητές, στους σπουδαστές και στην Διευθύντρια της Σχολής κ. Δώρα Αντωνοπούλου ΑΞΊΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΑ.